Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Hirdesse vállalkozását a Szegvár Online-on!

8 949

A Szegvár Online helyi portál 2002-ben indult, 2008-ban értük el az egymilliós látogatottságot, amely hatalmas mérföldkő volt a Szegvár Online „életében”. Napjainkban hírportálunk látogatottsága havonta 55.000 – 71.000 oldalletöltés, azaz az egymilliós „álomcélt” már másfél évente teljesítjük. Csak hiteles és minőségi tartalmat közlünk. Portálunkat nagyon sokan olvassák a környező településeken is.

Hírportálunk rendszeresen jelentet meg hirdetést a Google Adsense rendszerből – ez is egy elismerés számunkra, hogy oldalunk pozitív minősítéssel átesett a Google hirdetési rendszerének szigorú feltételein.

Banner hirdetések elhelyezését jelképes összegért tudjuk biztosítani. Egy hónap megjelenésének ára: 590 Ft. Ha egy évre kérik a megjelenést, akkor 2 hónapot ajándékba adunk, így az éves hirdetés ára: 5900 Ft. A banner mérete 300 × 300 pixel (négyzet) vagy 300 × 600 pixel (álló) lehet.

Ajánlatok, akciók, bemutatkozások megjelentetése cikk (bejegyzés) formájában: 10.000 Ft / alkalom. Ezt a lehetőséget Szegváron bejegyzett vállalkozásnak évente 3 alkalommal díjmentesen biztosítjuk! (Ezzel szeretnénk a helyi vállalkozókat, vállalkozásokat támogatni.)

  • A bejegyzések tartalmazhatnak plakátot, képeket is, viszont fontos, hogy szöveges változatban is meg kell lenniük.
  • Nagyon fontos, hogy a tartalom nem tartalmazhat helyesírási hibát!
  • A bejegyzéseket az akció lejártát követően nem távolítjuk el, azok az archívumba kerülnek.
  • A Szegvár Online politikai vagy magánszemélytől származó hirdetéseket nem közöl.
    Hirdetés megrendelés Purgel Zoltánnál. E-mail: zoltan@purgel.hu Mobil: +36303491100

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató