Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Demjén Rózsinak nem tetszett a szegvári nőnap

1 120

Március 8-án jelent meg a Szegvár Online-on a nőnapi ünnepség videófelvétele, ahol Kabai Alex operaénekes nagy sikert aratott a szegvári hölgyek körében. (A program összefoglalója ide kattintva megtekinthető.)

Sokan megnézték a videót, de az egy nappal később „hivatalból” eltávolította a YouTube, mivel Demjén Ferenc eltávolítási kérelmet terjesztett elő a Youtube-hoz, azért, mert megsértettük azzal, hogy a Jégszív című dalának feldolgozásáról készült videó publikálását nem egyeztettük előre vele, egyébként feltehetően pénzért megengedte volna. Ráadásul a beadott kérelemben füllentett is egy „icike-picikét”, mivel a 29 perc 5 másodperc idősávban Kabai Alex „A reptér” című sláger elénekléséhez kezdett hozzá, a Jégszív című dal 3 és fél perccel később kezdődött, no de mindegy, Korda Gyuri bácsi reméljük nem tudja meg.

Egyébként valóban előre egyeztetnem kellett volna Demjén Rózsival a videóról, de azért azt igazságtalannak tartom, hogy a 3 perces „jogsértés” miatt az 52 perces teljes videó törölve lett, az lett volna méltányos és igazságos eljárás, ha azt a bizonyos 3 perces rész alól „kiveszik” a hangot.

Újraszerkesztettem a videót, kivágtam belőle a Jégszív című slágert, s ezúton kérem szíves elnézését Demjén Ferencnek és stábjának!

Íme a „second edition” videó:

Nőnapi ünnepség – 2024. március 7.
- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató