Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Már lehet pályázni a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatra

625

Ismét Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot hirdet Szegvár Nagyközségi Önkormányzat. A pályázat benyújtásának határideje 2023. november 3.

Azok a szegvári lakóhellyel rendelkező hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló felsőoktatási intézményben teljes idejű hallgatók, valamint a 2023/2024 tanévben utolsó éves érettségi előtt álló középiskolások vagy felsőfokú végzettséggel nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe felvételt még nem nyert érettségizettek pályázhatnak, akik a 2024/2025 tanévtől kezdődően felsőoktatási intézmény keretében teljes idejű (nappali munkarend) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben kívánják folytatni tanulmányaikat.

Hátrányos szociális helyzetűnek számít, akinek a pályázóval egy háztartásban élő személyek esetében az egy főre eső havi nettó jövedelem nem haladja meg a 100.000 Ft-ot. A támogatás mértéke havi 5.000 Ft-tól havi 20.000 Ft-ig terjedhet.  Pályázni a mellékelt pályázati felhívásban megjelölt elektronikus felületen lehet. A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2023. november 3.

A kiemelt fotó illusztráció!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató