Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Takács Ármin és Huszka Ferenc fogta a legtöbb halat

1 876

A Szegvári Horgászegyesület évente több horgászversenyt rendez, ezek közül legalább egy, csak gyermekeknek szól, azért, hogy ők is meg tudják mutatni, hogy már tudnak pecázni.

A tófesztivál nyitó programja a gyermekhorgászverseny volt, amely reggel 7 órakor kezdődött, s összesen 14 gyermek nevezett a Kurca versenypálya szakaszán megtartott programra.  A csalit mindenki saját maga határozta meg, de mindenkinek csak egy bottal lehetett pecázni.

Akadtak olyanok, akik szép számmal akasztottak horogra halakat, ugyan a méretüket tekintve elég kicsik voltak. A kifogott halakat, a törpeharcsák kivételével, mind visszaengedték a Kurcába.

A verseny 11 óráig tartott, az eredményhirdetésre már a Kórógy-tó partján került sor. 

Az 5-8 éves kategóriában első helyezést ért el Takács Ármin (880g), második lett Tóth Adrián (810g), harmadik helyen pedig Gémes Ádám (610g) végzett.

Az 5-8 éves kategóriában első helyezést ért el Takács Ármin, összesen 880 gramm halat fogott

A 9-15 éves kategóriában első helyezést ért el Huszka Ferenc (1385g), második lett Farkas Lilla (1260g), harmadik helyezett pedig Gajda Nándor (1190g) lett.

A 9-15 éves kategóriában első helyezett lett Huszka Ferenc, összesen 1385 gramm halat fogott

Minden résztvevő kapott ajándékot, a helyezést elérők oklevelet is. Halasi Tibortól, a Szegvári Horgászegyesület elnökétől megtudtam, hogy a gyermek horgászversenyt a Némó Horgászbolt, a Lantos Mix, Reichardt Hermina és Szegvár Nagyközségi Önkormányzat támogatta.

Gajda Nándi amint egy törpeharcsát fogott

A gyermek horgászversenyről és a tófesztiválról még több fotó ide kattintva.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató