Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Megjelent Beslin László könyve

1 453

A „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportba írt jó néhány rendőr-sztorit Beslin István, Szegvár egykori rendőre. Nagyon sokan olvasták ezeket a bejegyzéseket, ezért mind az ötven írását „megmentettük”  és publikáltuk a Szegvár Online-on a „Rendőr-sztorik” rovatban.

Beslin Lászlónak a napokban jelent meg a „Sikoly az éjszakában – Egy bűnügyi nyomozó visszaemlékezései” című könyve, amely megvásárolható a könyvesboltokban és könyv webáruházakban.

A legizgalmasabb történeteket maga az élet írja. A krimikben látható sztorik a nyomukba sem érnek a valóságban megtörtént eseteknek. Azoknak, amelyek sok esetben sosem kerülnek nyilvánosságra. Ezekből az elhallgatott, igaz történetekből kapunk egy jókora adaggal egy bűnügyi főnyomozó emlékirataiból.

Beslin László visszaemlékezése tabudöntögető kiadvány, hiszen a gyermekkorúakat ért szexuális zaklatásoktól kezdve a vérfertőzésen át a megrontásokig valóban minden területről őszintén mesél.

A Sikoly az éjszakában minden idők egyik legizgalmasabb memoárja, sokkoló bűncselekményekről mesél.

„Nem tehettem meg a nyomozások során, hogy szubjektíven mondok véleményt egy ügyről. Ma már szabadon mesélhetek. Írok a kihallgatások taktikájáról, a szereplők jellemeiről, indulatairól, az indokairól, a tettek helyszíneiről. Mindezt olvasmányosan, semmiképpen nem jegyzőkönyv jellegűen.”

A szerző, Beslin László végig járta a bűnüldözés karrierlétrájának különböző szintjeit. Első élvonalból élte végig az elmúlt évtizedeket a kriminalisztika terén. Nyugdíjazását követően már beszélhet azokról a sokkoló bűncselekményekről, amelyekről hivatalában működve mélyen hallgatnia kellett.

A „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban a jövő héttől kezdve minden vasárnap délután közzéteszünk egy-egy szegvári „rendőr-sztorit”.

A „Rendőr-sztorik” rovat 50 írása ide kattintva olvasható el.
- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató