Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Tájékoztatás, avagy a valóság!

3 618

Ezzel a címmel jelent meg Szabó Tibor György, Szegvár polgármesterének Facebook oldalán egy „helyreigazító” válasz.  

„Menetrend szerint érkezett” Gémes László újabb „közleménye” „Pert vesztett Szegvár Önkormányzata” címmel, amely egyelőre a „Gémes Laci” Facebook profilban jelent meg, a hivatalos „Gémes László Csongrád-Csanád megyei közgyűlés elnöke” Facebook oldalon eddig a percig még nem.

Gémes közleményében a tőle megszokott stílusban „boncolgatja” egy bizonyos tegnapi per eredményét. Gémes csupán a per tárgyát és a makacs tényeket felejtette ki mondanivalójából.

Időrendi sorrendben közöljük a „bejelentéseket”.


„Gémes Laci” Facebook profilban jelent meg 2022. április 19-én, 13:30 órakor

Az elmúlt kettő és fél évben régi munkatársaimmal rendszeres vendégei voltunk megyénk rendőrkapitányságainak Szegvár jelenlegi vezetésének feljelentései miatt. Több bírósági per is indult ellenem és általam alapított civil szervezet(ek) ellen. Ma született meg az első döntés, melyben elutasították a szegvári önkormányzat keresetét és kötelezték 86 ezer forint perköltség megfizetésére. Ezen cselekmények természetesen a 2019-es és 2022-es választási kampányokban emlegetett “szeretet jegyében” történtek. A fotókon látható némi hasonlóság, de az üzenet a második képen olvasható “Köszönjük Szegvár!”


Szabó Tibor György, Szegvár Polgármesterének válasza 2022. április 20-án, 17 óra 17 perckor

Kedves Szegváriak!
Tegnapi napon első fokon a Szentes Járásbíróságon elutasították a fizetési meghagyásunkat (elmaradt földhaszon bérre), amelyet önkormányzati tulajdonú föld (2,5 ha) jogtalan használatáért adtunk be Gémes Lászlóval szemben.
Az ítéletben – amely nem jogerős – arról döntött a bíróság, hogy haszonbérleti díjat nem követelhet az önkormányzat tekintettel arra, hogy a felek között nem jött létre haszonbérleti szerződés. Más jogcímen azonban még érvényesíthető a követelés. Felmerül a normálisan gondolkodó emberben, hogy a megyei közgyűlés elnöke még büszke is erre, hogy megkárosítja a szegvári embereket. Ezt ki is posztolja a Facebook-on csak elegánsan elhallgatja, hogy miért perelték be. Miért született ilyen ítélet azon érdemes elgondolkodni. Mi levonjuk a tanulságokat és megtesszük a szükséges lépéseket. Kérdem én, milyen értékrendet képvisel az ilyen ember, aki azt a közösséget károsítja meg akik bizalmat szavaztak neki?

Tisztelettel: Szabó Tibor György, Szegvár polgármestere

Kapcsolódó írások

A kiemelt fotó illusztráció, 2021. október 28-án készült.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató