Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Elstartolt az Adventi Találkozások programsorozat

2 518

Az újonnan alakult SZEG-VÁR-LAK Egyesület ötlete alapján kerül megszervezésre idén az Adventi Találkozások névre hallgató programsorozat.

Ma délután volt a program első napja, ahol a házigazda a SZEG-VÁR-LAK Egyesület és a Szegvári Kyokushin Dojo Sportegyesület várta azokat, akik egy forró tea vagy forralt bor mellett beszélgethetnek, ráhangolódhatnak a közelgő ünnepekre.

A program helyszíne a Kutas család által ünnepi fényekbe öltöztetett Szabadság téri park. A program szervezői a kis faházban forró italokkal és házi süteményekkel várják a vendégeket.

A SZEG-VÁR-LAK Egyesület önkéntesei elmondták, hogy karitatív kezdeményezést is indítottak a nehezebb sorsú szegvári családok megsegítésére, hogy nekik is szebb legyen a Karácsony. Adományládájukba bárki bedobhat tetszőleges összegű pénzadományt.

Szombaton 15-18 óráig a Szegvári Dobbantó Néptáncosok Támogatásáért Alapítvány várja a vendégeket, jövő héten pénteken (december 10.) a Szegvárért Egyesület készül meglepetéssel.

Jövő hét szombaton (december 11.) 14-20 óráig a Tűzköves Alapítvány, a CSA-VAR-GO Szabadidő Egyesület és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szegvári csoportja készül programmal. December 17-én pénteken 15-18 óráig a Fuszulyka Nyugdíjas Klub és a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete szegvári csoportja szervez programot, december 18-án szombaton 15-18 óráig pedig a  Szegvári Horgász, Víz-és Környezetvédelmi Egyesület és a SZEG-VÁR-LAK Egyesület várja a vendégeket.

Ma 16 óra tájékán különleges fényeket sikerült megörökítenem, a lemenő nap és a park lámpáinak meleg fénye keveredett az ünnepi LED világítás hideg fényével, különleges képi hangulatot adva ezzel a fényképeknek.

Fotóalbum

25 photos

Szegvári képek, szegvári emlékek

Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.
- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató