Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Kanfi-Horváth Imre Szegváron is bemutatta verseskönyvét

635

Szeptember 21-én a Szentesi Városi Könyvtár falai között került megrendezésre Kanfi-Horváth Imre második verseskötetének bemutatója, október 12-én pedig Szegváron, a Művelődési Házban lett bemutatva a verseskönyv.

„Azok az emberek, akik engem a legközelebbről ismernek, pontosan tudják, hogy én szeretek adni. Önzetlenül, viszonzást nem várva. Remélem, hogy ez a könyv számodra is csak ad. Hogy mit is?
Olvasása közben talán olyan emberi fogalmakat elevenít fel újra benned, amik a rohanó világunkban mára sajnos feledésben merültek, s a társadalmi értékrendből szép lassan elhomályosultak, kikoptak. Ezek a dolgok például a másik ember irányába irányuló törődés, empátia, tisztelet, kölcsönös megbecsülés, barátság, szeretet, igaz szerelem.”

A szerző mellett Ujvári Ágnes olvasott fel verseket a Szívvel-lélekkel című könyvből, s „hangosversek” is elhangzottak. Kanfi-Horváth Imre tervei között szerepel hangoskönyv kiadása verseiből.

A programról fotók és amatőr videófelvétel készült, amely megtekinthető a Szegvár Online-on és a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban.

Videóalbum

Fotóalbum

Szegvári képek, szegvári emlékek

Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató