Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Karate bemutató a Szegvári Falunapon

1 780

Hosszú szünet után tartott újra bemutatót a Szegvári Kyokushin Karate Dojo Sportegyesület. Az augusztus 20-i rendezvények apropójából a piactéren felállított színpadon léptünk fel. A 11 órakor kezdődött műsorunk nem éppen a legszerencsésebb időpontba volt, de a futóversenyen szereplők, a szülők és a szurkolók nagyon jó közönségnek bizonyultak. Minden sikeres vagy éppen sikertelen próbálkozást tapssal jutalmaztak és újabb próbálkozásra buzdítottak minket.

Programunk a legkisebbekkel kezdődött, akik először mutatkoztak meg nagyobb közönség előtt, mint karatékák (gyakorló tanuló). A kicsit félénk gyerekek gyorsan alkalmazkodtak és legjobb formájukat hozták. Őket követték a gyerek haladó és felnőtt csoportok. Velük a napi edzéseink gyakorlataiból állítottuk össze bemutatónkat.

A műsor keretében alkalom nyílt rá, hogy a nyáron sikeres vizsgát végrehajtó Szabó Hédire is felköthettem a barna övet.

A bemutató leglátványosabb elemének a Bodrogi Bau Kft. által felajánlott 50 db Ytong falazó tégla eltörése bizonyult, melyet tanítványaim különböző kéz és lábtechnikákkal feleztek, harmadoltak vagy zúztak porrá. A még használható darabok a karate táborban lettek újra hasznosítva.

Köszönjük a közbenjárást Szabóné Gyermán Erikának! Köszönjük még Szeberényi Klárának és Fülöp Lászlónak, hogy profi műsorvezetésükkel még kiemeltebbé tették programjainkat!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató