Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Támogatást kapott az FC Szegvár

2 185

Szegvár régi védője, Bagi Mátyás látogatta meg az FC Szegvárt az elmúlt hétvégi bajnoki mérkőzés előtt és ajándékkal is meglepte a felnőtt csapatot 30 db törölközött kapott a csapat, amelyet Kanalas Róbert elnök vett át és köszönt meg.  

„Örülök, hogy segíthettem – még ha nem is olyan óriási dologgal – de ennek az igazi értéke a követendő példa lehetne. Szeretném, ha újra nemcsak komoly múltja de jövője is lenne a Szegvári focinak és előbbre jutva újra legalább 50-60 fiatal szeretné meg itt a sportot. Az én életem kicsi korom óta meghatározza a sport és nagyon szerettem focizni is Szegváron. Aki teheti támogassa az egyesületet a saját lehetőségei szerint. Hajrá Szegvár!”

Bagi Mátyás
Kanalas Róbert, elnök

„Köszönöm Bagi Mátyás ajándékát, illetve támogatását egyesületünk minden tagja nevében!
Nagyon jólesett, hogy egy régi szegvári játékos gondolt, illetve gondol ránk. Nem titok az sem, Mátyás segíteni fog a fizikai felkészülésben csapatunknak. Szívesen fogadunk javaslatokat, szakmai és pénzbeli támogatásokat. A Futball Club Szegvár Sportegyesületnek van Facebook oldala, itt és a fcszegvar78@gmail.com e-mail címen tudunk fogadni üzeneteket, a 06 30 740 6109 számon is elérhetőek vagyunk, s személyes találkozás is megoldható.
A vállalkozóknak is van lehetőségük támogatni bennünket, szponzori, illetve támogatási szerződéssel. Minden felajánlást szívesen fogadunk a következő bankszámlaszámra: 80600017-10027367 (Kedvezményezett: FC Szegvár Sportegyesület).
Nagyon nehezen indultunk el újból az utánpótlás nevelés terén, de jó irányban haladunk. Szerencsére mindenben támogatnak bennünket a gyermekek szülei. Célunk, hogy a közeljövőben több gyerekcsapatot is tudjunk indítani. Szeretnénk gyermek csapatunknak családi napot tartani, ahol a szülőkkel együtt egy vidám délelőttöt rendeznénk. Új könyvelőnk van, aki mindenben segíti munkánkat, Tóthné Menyhárt Móni személyében.
Jövőre mindenképpen szeretnénk TAO-s pályázatokra leadni a jelentkezésünket, ebben segítségünkre lesz egy hivatalos pályázat író csapat. Folyamatosan dolgozunk a sportpálya és környéke rendbetételén, a közeljövőben felújításra kerülnek a padok, illetve a külső edző pálya. A sportlétesítmény területén található a szabadtéri konditerem, amit sokan látogatnak mindenki őrömére, ide telepíteni fogunk kettő kamerát a rongálások megelőzésének érdekében.
Köszönettel tartozunk Szegvár polgármesterének, és a hivatal dolgozóinak a segítségért, amit kaptunk tőlük. Köszönöm mind a gyerek, illetve felnőtt csapatunk munkáját, amit az edzésen, illetve a mérkőzésen tesznek, hogy méltón viselhessék az FC Szegvár mezét. A vezetőség és játékosaink nevében reménykedünk benne, minél hamarabb tudják látogatni mérkőzéseinket régi és új szurkolóink. Hajrá Szegvár!
Tisztelettel: Kanalas Róbert, az FC Szegvár Sportegyesület Elnöke.”

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató