Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Fábiánsebestyén – Szegvár 0:3

2 695

A szegvári felnőtt futball csapatnak múlt hét szombaton volt az első bajnoki mérkőzése 2021-ben. A novemberi leállás után a 9. helyen állt a csapat.

Fábiánsebestyénen nagyszerű eredménnyel kezdett a csapat magabiztos 3-0 ás győzelmet aratott és ezáltal már a táblázat 7. helyét foglalja el.

Bagi Endre vezetőedző elégedetten értékelt:

„A jól sikerült alapozás után nagyon vártuk az első mérkőzésünket. Bizakodó voltam a csapattal szemben, hisz jó teljesítményt nyújtottunk a felkészülési meccseken. Sajnos viszont sok hiányzó volt és egy idegenbeli szereplés mindig sokkal nehezebb. Itt emelném ki a fábiáni csapatot, akik otthoni meccseiken bárkit képesek megszorongatni. Viszont azt gondolom, hogy az erő és az akarat – ami a csapatban van – most nagyon jól megmutatkozott és – végig uralva a meccset – tudtunk ilyen jó eredményt és nagyon fontos 3 pontot haza hozni. A hétvégén következő Újszentiván ellen sem lesz könnyebb, de egy győzelemmel most fel tudnánk az első három csapathoz zárkózni, ami azt hiszem tudna egy jó löketet adni számunkra a szezon elejének. A munka folyik tovább és küzdünk a céljaink eléréséért. Hajrá Szegvár!”

Az előttünk álló hétvégén február 14-én (vasárnap) 14 órától Újszentiván ellen folyatja a bajnoki szezont a szegvári csapat. Érdekesség hogy a mérkőzés nem az újszentiváni sportpályán, hanem az algyői műfüves pályán lesz, ugyanis a hazaiak pályája jelenleg alkalmatlan a játékra. A mérkőzés a járványügyi helyzet miatt zártkapus lesz.

KSC Fábiánsebestyén – FC Szegvár

Helyszín: Fábiánsebestyén, Zárt kapus, 2021. február 6. 14:00

0-3 (0-1)

Gólszerzők:

  • Nana Roland (bünetőből) 15′
  • Piti János 73′
  • Bihari Dániel 88′

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató