Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Még több retro tartalom a „Szegvári képek, szegvári emlékek” csoportban

2 385

Ebben az évben még tovább bővül a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoport tartalma, 2021-ben terveink szerint megközelítjük a kétezer bejegyzést.

A „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoport 2019. augusztus 22-én indult, ma már több mint ötezer tagja van, s a napi látogatások száma megközelíti (egyes hétvégi napokon át is lépi) a tízezret. A csoport tagjai Szegvár múltját és jelenét, annak kultúráját, életét, mutatják be képeken, dokumentumokon keresztül. A nyilvános csoportban mindenki írhat, tehet fel képet, megoszthatja emlékeit. Ez a múltidéző csoport független, itt politizálás, közszereplők posztjainak megosztása, választási prospektus feltöltése, kampánytevékenység nem megengedett. A csoport sikerét nem csak a posztok számának és tagjai aktivitásának köszönheti, hanem kiváló moderátorainak is. Ezúton köszönöm Molnárné Marika – fő moderátorunk – közreműködését. Kezdeményezésemről az elmúlt évben cikk is megjelent az Indexen, amely ide kattintva olvasható el.  

A mai naptól még nagyobb fokozatra kapcsolunk, naponta rendszeresen már négy bejegyzést láthatnak a tagok. Reggel 6 órakor ARCHÍV LAPSZEMLE a Szegvár Online híreiből, 16 órakor A NAP FOTÓJA, 17 órakor NAPI FOTÓALBUM, a „fő műsoridőben” – 20 órakor – pedig LUCZ FERENC FOTÓARCHÍVUMÁBÓL.  A fiatalabb korosztálynak kedvezünk a péntek 18 órai CSOPORTKÉP rovattal és a szombat 10 órai PÓLYÁNÉ TÉLI ÉVA ARCHÍVUMÁBÓL rovattal. Újraindul VIDEÓALBUM rovatunk, amelyet szombatonként 18 órakor láthatnak. Ugyancsak szombatonként jelenik meg 22 órakor a TUTI TIPP ARCHÍVUM, amelyben az archív lapszámokból megtudhatod a több mint 20 évvel ezelőtti moziműsort, meghökkenhetsz a fogyasztói árakon, az akkori mobiltelefonos és műszaki hirdetésektől pedig tátva marad a szád. Vasárnaponként 14 órakor továbbra is folytatódik a PURGEL ZOLTÁN FOTÓI szegvári eseményekről és rendezvényekről. Szintén új kezdeményezés a vasárnaponként 18 órakor megjelenő ARCHÍV LAPSZEMLE a Délvilág, Délmagyarország és egyéb nyomtatott lapok híreiből.

A „Szegvári képek, szegvári emlékek” állandó rovatai

NAPONTA 6 órakorNapi archív lapszemle a Szegvár Online híreiből
NAPONTA 16 órakorA nap fotója (Instagramon is megjelenik)
NAPONTA 17 órakorNapi fotóalbum
NAPONTA 20 órakorLucz Ferenc fotóarchívumából
PÉNTEKENKÉNT 18 órakorCsoportkép a Kurca-parti Óvodában és a Forray Máté Általános Iskolában készült fotókból
SZOMBATONKÉNT 10 órakorPólyáné Téli Éva archívumából
SZOMBATONKÉNT 18 órakorVideóalbum
SZOMBATONKÉNT 22 órakorTuti Tipp archívum
VASÁRNAPONKÉNT 14 órakorPurgel Zoltán fotói
VASÁRNAPONKÉNT 18 órakorArchív lapszemle a Délvilág, Délmagyarország és egyéb napilapok régebbi híreiből

Szegvár a közösségi oldalakon is aktívan jelen van, Szegvár Instagram csatornáján naponta legalább két bejegyzést publikálunk. Szegvár Facebook oldalának már több mint háromezer követője van. A „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoport „szomszédságában” működnek a „Szegvár Fórum” és a „Szegvári Tuti Tipp” csoportok is, ez utóbbiban helyi vállalkozások és lakosok részére van lehetőség ingyenes hirdetésre.

2021-ben is kövessék közösségi csatornáinkat!

Purgel Zoltán szerkesztő

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató