Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Az olimpiai edzőtáborban jártunk

2 086

A nyári nemzetközi táborunk megrendezése a járványügyi helyzet miatt bizonytalanná vált. A szövetségünk vezetősége megjelölt egy későbbi időpontot, hogy ha a helyzet nem romlik drasztikusan, akkor mégis csak találkozunk egyszer országos szinten. Erre az alkalomra került sor most az őszi szünet első napjával kezdődően és töltöttük együtt a hosszú hétvégét.

A Szegvári Kyokushin Karate Dojo Sportegyesület és a Mindszenti Kyokushin Karate Klub hat főt delegált erre az eseményre. Utazásunk a vonatjegyváltás nehézségei valamint a csatlakozások pontatlansága miatt vált izgalmassá, de végül szerencsésen megérkeztünk. Az előbb említett okok miatt az első edzést lekéstük, így a tábort ebéddel kezdtük. De, milyen ebéddel! Évekre visszanyúló emlékeim között kutatva messze a legjobb és legszínvonalasabb mennyiségi és minőségi ételeket szolgálták fel nekünk. Elszállásolásunk is az igényeinknek megfelelő volt. Minden volt és minden működött! Minden készen állt, hogy egy nagyon jó edzőtáborozásban vegyünk részt.

Ezekhez a lényeges jellemzőkhöz társult hozzá a baráti légkör és az oktatás magas nívója. Szakmai kérdéseinkre válaszokat kaptunk és sok-sok tapasztalatot gyűjtöttünk. Tudásanyagban a következő szintre léptünk. Szabadidőnkben strandoltunk és nagyon sokat sétáltunk a tatai tavak partján. A közelben lévő nevezetességeket végig jártuk, de bőven akad még látni való. Sportolóként irigykedve figyeltem, hogy az olimpiára készülő sportolóknak milyen kiemelkedő lehetőség ez a tábor és ezt most mi is megtapasztalhattuk. Nem gondoltam volna, hogy egyszer ide is eljutunk.

Mivel a táborral kapcsolatos visszhangok csupa-csupa pozitív értékeléseket tartalmaztak, nagy valószínűséggel ide tervezik vezetőink a 2021-es nyári nemzetközi edzőtábort, ami azt jelenti, hogy megismerhetjük ezt a természeti adottságokban bővelkedő várost a nyári hangulatában. Bízom abban, hogy legközelebb még többen tudunk részt venni a táborban!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató