Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Hívd meg ismerőseidet, s hűtőmágnest kapsz ajándékba

2 414

Egy hónappal ezelőtt indult el a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoport, amely egyből a legnépszerűbb szegvári közösségi csoport lett. Már több mint 1500-an csatlakoztak hozzánk, s a látogatottsági adatok szerint ugyanennyien látogatják a csoportot azok, akik még nem csatlakoztak.

Sokan vagyunk, de még mindig többen vannak, akik nem hallottak a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportról. Játékunkkal az a célunk, hogy még tovább bővítsük olvasónk számát.

Ha meghívod legalább 50 ismerősödet a csoportba, garantáltan kapsz tőlünk egy prémium minőségű, Szegvár hűtőmágnest. A mobilon „Facebookozók” csoportunk (Szegvári képek, szegvári emlékek) borítója alatt a „+Meghívás”–ra kattintva tudnak meghívni tagokat, a laptopon vagy asztali PC-n netezők pedig a jobb oldali sávban, a „Tagok meghívása” használatával.

Ha meghívtad legalább 50 ismerősödet, írj egy e-mailt a zoltan@purgel.hu e-mail címre, a tárgy ez legyen: Hűtőmágnes játék. Az e-mailben add meg neved, címed, telefonszámodat. Kb. 2 hét elteltével ellenőrizzük a meghívásokat, s ha mindent rendben találunk, postaládába kézbesítjük ajándékodat. (Adataidat nem tároljuk, és nem hozzuk nyilvánosságra.)

Játékunk 2019. október 12-ig tart.

A „Szegvári képek, szegvári emlékek” csoport címe: https://www.facebook.com/groups/szegvarikepekszegvariemlekek/

Ha nem akarsz játszani, de szeretnél Szegvár hűtőmágnest, Szegváron a Mini Virágboltban (Kukovecz Márta) tudsz vásárolni 880 Ft-ért.

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató