Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szegvári képek, szegvári emlékek csoport indult a Facebook-on

2 696

A csoport tagjai Szegvár múltját, annak kultúráját, életét, mutatják be képeken, dokumentumokon keresztül. Mindenki írhat, tehet fel képet, megoszthatja emlékeit. Ebben a csoportban a politizálás, kampánytevékenység, hirdetés nem megengedett.

A Szegvári képek, szegvári emlékek csoport legelső bejegyzéséhez a 2007. évi szegvári falunapokon készült fotókat választottam. Nem véletlen, hiszen ez volt az a szegvári rendezvény, ahol a legtöbb fotót készítettem (több mint 5000), s a falunapi programok keretében volt megrendezve az első önálló fotókiállításom is. Egyben ez a falunap volt az utolsó is, ahol a Szegvár Online szerkesztőjeként fotóztam. Fogadjátok sok szeretettel a több mint ezer válogatott fotót, remélem, hogy sok szép emlék jut eszetekbe a képek láttán. Ha tetszik a fotó, lájkoljátok, bátran írjatok hozzászólást, ismerősöket is megjelölhettek. A fotókat készítette: Berezvai László, Purgel Zoltán és Vidovics Ferenc.

A csoport szabályzata:

  • A nem valós néven szereplő profilokat véglegesen töröljük.
  • Más csoportok és oldalak reklámozása külön adminisztrátori engedéllyel lehetséges, anélkül a poszt törlésre és a tag kizárásra kerül.

 Mindenkinek jó szórakozást és múltidézést kívánok!

Ha kérdésed van, vedd fel a kapcsolatot velem vagy a moderátorokkal. Érezd jól magad nálunk!

Üdvözlettel: Purgel Zoltán

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató