Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Kell-e Szegvárnak körforgalom?

3 250

Az önkormányzati választások mellett ez a kérdés foglalkoztatja a leginkább a Szegváriakat. A körforgalom óriási találmány, számos előnnyel és hátránnyal. Szakemberek szerint jó dolog, csak tudni kell használni.

Többen nem értik, hogy Szegváron, egy kis forgalmú mellékúton miért kellett körforgalmat építeni – amely óriási felfordulással és rombolással jár. Van aki szerint okosabb lett volna a körforgalom helyett elkerülő utat építeni, amellyel tehermentesíteni lehetett volna a központot az átmenő forgalommal. Van aki a kivitelezés szakszerűségét vitatja, s nem érti, hogy miért van a körforgalomban kettő villanyoszlop – máshol ilyet még nem látott. Olyan is akad, aki viccesen látja a dolgokat, és azt mondja, hogy jobb lett volna egy „rendőrlámpa”, vagy ha már körforgalom, akkor legalább egy duplasávos, – vagy vásárhelyi mintára –  emeletes körforgalom.

Mi most a Te véleményedre vagyunk kíváncsiak. Szavazz a Szegvár Fórum Facebook csoportban, hogy szerinted kell-e Szegvárnak körforgalom. Hozzászólásban várjuk véleményedet is. 

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató