Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Közösségi Karácsony, Karácsony mindenkinek!

2 396

Kedves szegváriak!

„Karácsony közeleg, lelkemben bizsereg ezernyi apró tűje”

A karácsony a szeretet, a megbékélés ünnepe. Szeretnénk, ha a szegváriak összefogva, felelevenítve a régi hagyományokat, részt vennének közösségi karácsonyunkon.
Fontosnak tartjuk, hogy ez a rendezvény, mindenki számára elérhető, hiszen ingyenes. Ma már annyira felgyorsult az élettempónk, hogy szinte alig van a gyermekeinkkel közös programunk. Legalább ilyenkor karácsony előtt fogjuk kézen gyermekeinket, unokáinkat és töltsünk együtt egy szép délutánt! Mutassunk példát, hogy milyen fontos számunkra az a közösség, amiben élünk! Tiszteljük meg jelenlétünkkel azokat, akik már hetek óta önzetlenül fáradoznak, hogy az itt lakó embereknek örömet szerezzenek!
A Szegváriak Szegvárért Közösségfejlesztők Egyesülete és a Művelődési Ház szeretettel meghívja Önt és családját, gyermekeit, barátait , klubját, szakkörét , csoportját a karácsony közös megünneplésére 2007. december 16-án a Művelődési Házba!

Programok:

– Délután kettő órától kipróbálhatja, megtanulhatja, megtaníthatja a Napfény Galériában karácsonyi asztali díszek, karácsonyfadíszek készítése, mézeskalács készítése, Luca pogácsa sütése, karácsonyi ételkóstoló, ünnepi receptek, sakk és egyéb szabadidős elfoglaltság stb.
Pöttöm játszóház a nagyklubban (amíg a szülők válogatnak, díszeket készítenek, addig a Belevaló Klub tagjai játszanak, kézműves munkákat készítenek a kicsikkel.)
Aranykapu vásár az előcsarnokban (díszek, gyertyák, kerámiák, szalmadíszek, kézműves termékek, szegvári kiadványok, az UNICEF bájos képeslapjai stb.)
17 órától: a színházteremben gyönyörűen megterített asztal várja a közösségeket, és karácsonyi műsorral készülnek a művelődési házban működő csoportok is. A műsorban szerepelnek: versek, dalok, bábelőadás, színjáték és a Szőlővesszők Együttes újra ellátogat Budapestről Szegvárra ünnepi műsorával.

Minden helyi közösség vagy egyesület elkészítheti, feldíszítheti saját karácsonyfáját a rendezvény előtt! A cél a karácsonyi hangulat megteremtése, ötletadás az érdeklődők számára.
A fát a Művelődési Ház biztosítja, díszeket Ön és csoportja hozza, készítse el rá! Kérjük, akinek ilyen szándéka van, jelezze a Művelődési Házban december 10-ig!
Szeretettel várjuk az egész családot közösségi délutánunkra!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató