Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Balatonszárszón táboroztunk

2 000

A Forray Máté Általános Iskola „Kék túra” természetjáró csoportja július 14-től július 21-ig Balatonszárszón táborozott a Hotel Annamáriában. 
Az idén immáron 11. éve töltöttünk el egy hetet a túrázni kedvelőkkel. Ezen a nyáron a Balatont választottuk kirándulóhelyünknek. Nem bántuk meg. Nagyon sok mindent láttunk, csodálatos helyeken voltunk, egyszóval jól éreztük magunkat. Hogy merre voltunk, milyen programok vártak ránk? Ezt most megosztjuk Önökkel. Voltunk Szárszón a József Attila Múzeumban. Szemesen a Posta Múzeumban . Lellén a konyakmeggy készítő üzemben. Siófokon voltunk a Beach Hauson. Átmentünk Tihanyba a nagy katamarán hajóval. Ott megnéztük a remete barlangot. Rengeteget fürödtünk, hiszen 40C fok meleg volt. Minden nap vízi bicikliztünk, kajakoztunk. Esténként kiváló programokon vettünk részt. Így: Ki Mit Tud-on, divatbemutatón, vízi sport versenyen. A Balatonon találkoztunk sztárokkal. Így: a Jóban Rosszban c. sorozat szereplőjével, valamint Beleznai Endrével. A szállásunk 200 méterre volt a vízparttól. Étkezésünket a helyi szálló étterme biztosította. Az üdülő udvarán nagy medence volt, melyben minden nap fürödtünk. Valamennyivel hűvösebb volt a vize a 30 C Balaton vizénél. Óriási vízilabda mérkőzéseket bonyolítottunk le szinte minden este. Kihívtuk a pesti táborlakókat ellenfélnek. Természetesen az idén is bowlingoztunk. Valamennyien kipróbáltuk ezt a sportágat is. Nem maradhatott el a foci, az asztalitenisz, a tollaslabdázás sem.
Köszönjük az anyagi támogatást, melyet kaptunk a szegvári Vállalkozók Bizottságától, a Nagyközségi Közalapítványtól. Ez az összeg fedezte az 52 fő táborozó utazási költségét. Ezzel ismét nagy terhet vettünk le a szülők válláról. 
Köszönjük a kísérő és programszervező pedagógusok, felnőttek munkáját. Így: Orvosné Jaksa Mária, Vassné Agócs Ilona, Gyömbér Ferencné, Lukács Adrienn, Vass Tibor, Lukács István és a sofőr segítségét.
Köszönjük a szülők zöldség, gyümölcs, konzerv felajánlásait.
Az itt látható képek szemléltetik az élményekben gazdag hat napos együttlétet.
Találkozunk a jövő nyáron , a helyszín a Bükkben található Bogács lesz. Várunk Benneteket.

Köszönettel:

Lukács Istvánné 
táborszervező és 51 fő táborozó

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató