Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Három új szegvári domain

1 882

Még tavaly novemberében indítottam el a Kurca-Parti Óvoda, a Forray Máté Általános Iskola és a helyi Egyházközség domain cím regisztrációs kérelmét. 
A óvoda honlapja már több mint három éve működött a www.megapress.hu/ovoda/ címen. Nemrég használja az intézmény a Kurca-Parti Óvoda nevet. Ebből a névből kiindulva a www.kurcaovi.hu domain név volt a legjobb választás.
A Forray Máté Általános Iskola honlapja két éve működött a www.megapress.hu/forray/ címen. Itt a legjobb választás a www.forray.hu lett volna, de mivel ez a név már foglalt volt, így a www.forraymate.hu név lett megpályázva. Elsőre nem sikerült ezt a nevet bejegyeztetnünk, hiszen ez egy személynév, s az Internet Szolgáltatók Tanácsa szerint ezt a nevet csak maga Forray Máté jegyezheti be. Második pályázatunkban sok dokumentummal igazoltuk, hogy Forray Máté már nem tudja bejegyezni a nevet, s így elfogadták regisztrációs kérelmünket.
A szegvári Egyházközség honlapja elkészítés alatt áll. Az Ő címük a templom nevéből adódóan www.kisboldogasszony.hu lett, amit egyből elfogadott az Internet Szolgáltatók Tanácsa. A honlap várhatóan tavaszra fog elkészülni, de a alap design-t bárki megtekintheti az említett címen.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató