Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Nálunk járt Reisinger János

2 174

Szegváron tartott előadást, a Művelődési Házban Dr. Reisinger János irodalomtörténész, a Magyar Tudományos Akadémia volt munkatársa, egyetemi tanár.
Rendszeresen láthatjuk Őt a televízióadókon, sőt újabban www.eletado.hu-ra keresve internetes televízióból szól hozzánk, mégis egészen más élmény volt előadását közvetlenül figyelni, illetve Vele, személyesen találkozni. 
Akik ismerik (és az ország minden részén szeretik), várták már, így megtelt a Művelődési Ház kiállítóterme. „A Biblia a boldogságról” téma eleve érdekesnek ígérkezett, mégis számunkra meglepően aktuális útmutatás bontakozott ki belőle, amit a nézők kérdései is tükröztek. 
Jól kiegészítette a programot a szegvári Életmód Klub vendéglátása, akik az egészséges táplálkozás alapjait igyekeznek elfogadottá tenni mindennapjainkban.
Reisinger Tanár Úr előreláthatólag legközelebb január hónapban jön hozzánk újabb előadással. 
Kérjük, hogy azaz érdeklődő, aki biztosan el szeretne jönni, figyelje híradásainkat, sőt arra is van lehetősége, hogy a Művelődési Házba (edit.56@freemail.hu címre) eljuttatott elérhetőségére célzott értesítést kérjen!

(Fotó: Nagy Edit)
(Fotó: Nagy Edit)
Dr. Reisinger János
(Fotó: Nagy Edit)
(Fotó: Nagy Edit)

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató