Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Civil TV Szegvár

1 769

Így, kisebb betűkkel a Szegvár feliratot. Ugyanis az a meglátásom, egy kicsit kezd nagyobb teret kapni a kistérség fővárosa Szentes, ami azt eredményezi, kevesebbet látunk Szegvárból. Végeredményben az nem lenne baj, hogy többet tudunk meg Szentes hétköznapjaiból, ünnepnapjaiból, az viszont baj, hogy mindezt az információt a szegváriak gyűjtik össze, tehát a mi operatőreink, vágóink, rendezőink készítik az anyagot, ezáltal kevesebb idő, energia marad-jut Szegvárra. 
Ha csak a helyi témákat dolgoznák fel tévéseink becsületesen, legalább olyan szinten, mint a Szegvár a vizek falva című filmetűd, vagy a másik, amit szintén a Berényi-Viola páros készített, a Piac című etűd, akkor egyértelműen mondhatnánk, emelkedik a Civil TV színvonala. Ez a színvonal emelkedés tartós maradna, ha elég idő állna az alkotók rendelkezésére, a munka elkészítéséhez. De hát Szentesnek is, Szegvárnak is végezni a munkát, rengeteg idő, fáradtság. 
Bámulatos, mennyi energiát, erőt, ötletet használnak fel tévéseink ahhoz, hogy a két településből minél többet bemutassanak, megörökítsenek. Köszönetet érdemelnek mindannyian. Gratulálunk ahhoz a fejlődéshez, ami az elmúlt hónapokban már láthatóvá vált képi- és tartalmi vonatkozásban is az általuk készített filmekben. Csak így tovább!

Szólj hozzá!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató