Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Díszpolgári címre javaslat kérése

1 745

Az előző év gyakorlatához hasonlóan ismét kérjük a falu lakosságát, tegyenek javaslatot azon személyekre, akiket méltónak tartanak a Szegvár Nagyközség Díszpolgára cím elnyerésére, illetve a Szegvárért Érdeméremre. Az önkormányzati rendeletének szellemében díszpolgári cím annak a köztiszteletben álló állampolgárnak adományozható, aki kiemelkedő munkájával, egész életművével olyan elismerést szerzett (községünkön belül, országosan), mely hozzájárult a nagy község hírnevének öregbítéséhez. 
A Szegvárért Érdemérmet azok a személyek, társadalmi, gazdasági szervezetek kaphatják meg, akik a község fejlesztésében, közéletében, a gazdasági élet bármely ágazatában kiemelkedő munkát végeztek, ennek révén a község értékeit növelő, maradandó eredményeket értek el.
Évente 1 díszpolgári címet és legfeljebb 2 emlékérmet adományozhat a képviselő-testület az előkészítő bizottság előterjesztése alapján.
Tisztelettel felkérem a lakosságot, a kollektívákat, hogy a 2005. évben adományozható községi kitüntetésekre tegyenek javaslatot egy lezárt borítékban 2005. május 17-ig.
A javaslat leadható személyesen a fent jelzett időpontig a Polgármesteri Hivatal Titkárságán.
Előre is köszönjük segítő együttműködésüket!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató