Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Csurka Zoltán Felcsúton folytatja

2 642

A szegvári Csurka Zoltán – a Ferencváros balhátvédje – Felcsúton folytatja pályafutását. A Ferencvárosi Torna Club honlapján jelent meg interjú Csurka Zoltánnal, melyet honlapunkon is elolvashatnak. 

Interjú Csurka Zoltánnal,
a Ferencvárosi Torna Club honlapján.

Csurka: Fontos, hogy folyamatos
játéklehetőséghez jussak

Mint arról már korábban beszámoltunk, Csurka Zoltánt fél évre kölcsönadná klubunk, de a szakmai stáb nem kíván végleg lemondani az ősz jelentős részében sérüléssel bajlódó játékosról.
– 100%Fradi – Csurka minden bizonnyal egy ideig Felcsúton folytatja a pályafutását.
– Már túl vagyok az első edzéseken – mondta a ballábas védő. – Papíron még nem vagyok „kölcsönben”, remélem a hétvégéig rendeződnek ezen a téren is a dolgok. A Felcsút ugyanis vasárnap edzőtáborozni megy Tiszaújvárosba, ahová én is szeretnék a csapattal tartani. 
Hogyan éled meg, hogy a klub kölcsönad?
 Számomra fontos, hogy folyamatos játéklehetőséghez jussak. Úgy vélem, erre Felcsúton megvan az esély. Jó érzés, hogy Komjáti András kifejezett kérésére kerülhetek a másodosztályú klubhoz, aki köztudottan napi kapcsolatban van Gellei Imrével, és így ő is folyamatosan értesülhet a teljesítményemről. 
Milyen célokkal vágsz neki a tavasznak?
– A csapat egyértelműen feljutásban gondolkodik, ebben én is szeretném segíteni az együttest. Gellei Imre pedig elmondta, szeretné, ha ezalatt a fél év alatt olyan állapotba kerülnék, hogy a jövőben stabilan én tölthetném be a balhátvéd posztot a Ferencvárosban.

Forrás:
http://www.ftc.hu/ (2006. január 12.)
Csurka Zoltán
(Fotó: http://www.ftc.hu/)

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató