Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Őszeleji mulatság

2 073

Október 2-án a Szép Öregkor Nyugdíjas Klub 14. baráti találkozóját szervezte meg a Művelődési Házban. A népszerű rendezvényre 240 vendég jött el az első hívó szóra, mesélte Bacsa Józsefné Erzsike néni, a klub vezetője. Az őszi vigadalmon Szenczi Sándorné polgármesterasszony és Nagy Sándorné művelődésszervező az Idősek Világnapja alkalmából köszöntőt mondott. A műsorban a jelenlévő Szentes Városi Nyugdíjas klub énekelt, a Kübekházi Asszonykórus cigány táncot járt, a Csongrád Városi Nyugdíjas Klub tagja Samu Pálné nótázott, a Szép Öregkor Nyugdíjas Klub meg-megújuló táncos lábú asszonyai újra elkápráztatták a közönséget. Kondacs Flóra már hagyományosan szavalt a jelenlévőknek. A szegvári Pedagógus tánckar pedig új színfoltként bajor táncot mutatott be. Pusztai Jani bácsi nagy kedvvel énekelt, Pigniczki Mihályné pedig vidám 
jelenettel késztette mosolygásra a tisztelt publikumot. Gémes Mihály megajándékozta a jelenlévőket nótáival, és énekelt még többek meglepetésére Lukács Istvánné Editke is.
A műsor izgalmas és szórakoztató volt, a klubtagok által készített sütemény és a vacsora pedig nagy tetszést aratott. 
A talpalávalót a csongrádi Forgó Albert húzta hajnalig.
A bálban sok fiatal is mulatott. Erzsike néni szóhasználatával élve: reméli, hogy az utánpótlás is kinevelődik, mind a klubtagság, mind a szervezés tekintetében. Egy bál lebonyolítása sok-sok feladattal, megoldásra váró váratlan problémával jár. Az elbúcsúzáskor mégis úgy váltak el egymástól a jelenlévők, hogy legközelebb újra szívesen eljönnek, a helyiek pedig a fáradtságos munka után is szívesen vállalkoznak egy újabb bál megszervezésére.
A rendezvény létrehozásában a Szép Öregkor Nyugdíjas klub tagjai mellett a következők nyújtottak természetbeni és anyagi segítséget: Bónus Istvánné, Csatordai Ferenc (Hunor-Coop), Forray Máté Általános Iskola, Gyenes István, Hajzler Mihályné, ifj. Szécsényi György, Kosztolányi házaspár, Kovács Imre, a Művelődési Ház munkatársai, Patainé Bónus Edit, Vincze Mihály és neje, Viola István, és még sokan mások. Köszönjük szépen!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató