Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Könyvtári programok októberben

1 885

„Összefogás a könyvtárakért” – megyei könyvtári napok.
Ebben az évben 50 éves a könyvtárunk. Aki októberben ellátogat hozzánk fotóalbum segítségével áttekintheti könyvtárunk történetét képekben, valamint betekintést nyerhet Szabó Éva hagyatékából a könyvtárunknak ajándékozott dedikált könyvek gyűjteményébe. 
– A naponta idelátogató olvasóink mindennap (október 4-29-ig) 1-1, összesen 22 kérdésre adhatnak választ könyvtári könyvek, folyóiratok használatával. Aki csak alkalmanként válaszol a kérdésekre az egy szem cukorkát kap helyes válaszonként. Aki minden kérdésre megválaszol az ajándékot kap az október 29-i eredményhirdetéskor.
– Október 4-től 7-ig internetezők délutánjai programunk keretében ajándékként ¼ órát használhatják az @Magyarország pont gépeit a világhálón böngészők.
– Október 22-30-ig Kulbert György faszobrász kiállítását nézhetik meg. Itt mutatkoztam be először címmel.
– Október 25-én és 26-án 15 órakor Internet bemutatót tartunk nyugdíjasoknak az @Magyarország pont gépein Nagyinet elnevezéssel.
– A hónap során óvodásoknak, iskolásoknak könyvtárbemutató foglalkozást tartunk, előadásokat szervezünk Bagyinszky Zoltán fotográfus, Peter&Pan előadóművészek részvételével.
– Október 29-én a legidősebb és a legfiatalabb olvasónk köszöntésével és a műveltségi feladatok megoldásának eredményhirdetésével zárul októberi rendezvénysorozatunk.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató