Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Kulbert György faszobrász kiállítása a hódmezővásárhelyi Petőfi Sándor Művelődési Központban

0 696

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg.


Szép számú közönség előtt mutatkozott be Vásárhely lakosságának Kulbert György faszobrász gyönyörű alkotásaival a Petőfi Sándor Művelődési Központban. 
Igaz, a kiállításnyitó közönségének többsége szegvári volt, azonban a megjelent néhány művészet kedvelő vásárhelyi nagy élvezettel fogadta be a művek által kisugárzott gondolatokat, érzéseket. 
Az is igaz, hogy a kiállítás megnyitása egyáltalán nem a kiállított alkotások színvonalán történt, annál sokkal alacsonyabb színvonalú volt.
Ugyancsak nem sokat ért a kiállítás propagálása, a hírverés. Nem hiszem el, hogy csak ennyi ember szereti Vásárhelyen a gondolatokkal, szépséggel teli igazi művészeti alkotásokat. (Bár az egyes alkotásokba beépített óraszerkezet – úgy érzem – nem emeli az alkotás eszmei értékét, ennek ellenére egyéniek, értékesek azok is.)
Jó volt látni, megint egy csomóban, Kulbert György szobrait. A helyszín remekül segítette a művek önálló életét, ami ott Vásárhelyen kezdődött számukra és addig tart, amíg le nem bontják a kiállítást.

Kulbert György kiállítása megtekinthető március 19-ig munkanapokon 9-17.30 óráig a Petőfi Sándor Művelődési Központ, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János u. 7. sz. alatt a II. emeleten.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Akár ez is tetszhet
Hozzászólások
Hozzászólások betöltése

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató