Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Tisztelt Lándor-tavi horgászegyesületi tagok, horgászok!

1 772

A Lándor-tó megközelítése során sokan az időjárási viszonyoktól függetlenül közlekednek a védtöltésen, annak koronáján, padkáján, valamint a mentett és vízoldali 10 m-es védősávon, ezzel károsítva, csökkentve a töltés védképességét. A védképességet biztosító gyeptakaró már olyan mértékben sérült, hogy komoly veszélyeztetést jelent. A felázott töltésláb a védtöltés állékonyságát nagymértékben csökkenti, veszélyeztetve ezáltal az egész települést.
A töltéskorona száraz időben igénybe vehető közlekedésre, amennyiben töltésközlekedési engedélyt váltanak az Ativizig Szentesi Szakaszmérnökségének házipénztárában. A töltésközlekedési engedély tartalmazza a közlekedés feltételeit. (Más közlekedési útvonal kijelölésére is sor fog kerülni az Egyesülettel közösen.) 
Tájékoztatom Önöket arról, hogy a 46/1999. Kormány rendelet alapján azon személyek ellen, akik a védősávokon, vagy a rossz időjárási viszonyoktól függetlenül a töltéskoronán és padkákon közlekednek, vagy e rendeletet más módon megszegik, szabálysértési eljárást kell kezdeményeznünk, amely 100000 Ft-ig terjedő bírsággal sújtható.

Ativizig Szentesi Szakaszmérnöksége

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató